وبال

وبال

وبال

وبال

شیر نارگیل

شیر نارگیل ,شیر نارگیل کاله,شیر نارگیل خرید,شیر نارگیل از کجا بخریم,شیر نارگیل برای مو,شیر نارگیل خواص,شیر نارگیل برای پوست,شیر نارگیل در بارداری

شیر نارگیل

توضیحاتی در مورد شیر نارگیل

طبق تحقیقاتدر آسیای شرقی از شیر نارگیل برای طعم دار کردن و البته غنی‌سازی غذاها استفاده می‌شود. تنها کشوری که در این منطقه از آسیا از شیر نارگیل در تهیه غذاهای خود استفاده نمی‌کند کشور ژاپن می‌باشد. شیر نارگیل بر خلاف آنچه که اکثریت تصور می‌کنند مایعی است که در گوشت میوه نارگیل یافت می‌شود. هر چند از مایع رقیقی که درون میوه نارگیل می‌باشد در تهیه نوشیدنی‌های خوشگوار استفاده می‌شود اما شیر نارگیلی که از تهیه آن در تهیه غذاها استفاده می‌شود از گوشت یا مغز سفید رنگ این میوه گرفته می‌شود. اگر این شیر را به حال خود بگذارید بخش غلیظ آن همانند خامه بر روی آن نمایان می‌شود. اگر شیر به اندازه کافی خنک و سرد باشد لایه غلیظ شکل گرفته در سطح آن به سادگی قابل جداشدن و برداشت است. همیشه نارگیلی را برگزینید که شیر بیشتری در آن موجود باشد. نارگیل را محکم تکان دهید اگر صدای خوردن آب درون آن به اطراف را نشنیدید، بدانید که مغز سفید رنگ نارگیل به سختی از آن جدا خواهد شد. اگر نارگیلی را با پوست و غلاف سبز رنگ یافتید که الیاف‌هایی نیز به آن متصل بود بدانید مغز آن حتما نرم و سفید کرمی می‌باشد. اگر شیر نارگیل را در یخچال نگهداری می‌کنید پیش از استفاده حتما آنرا در مجاورت هوای اتاق قرار دهید تا یکدست شود. نکته: شیر نارگیل می‌تواند به طور مستقیم از مغز میوه نارگیل گرفته شود که در این صورت شیر غلیظ‌تری نسبت به گونه‌های کنسروی و قوطی آن به شما می‌دهد. گونه‌های کنسروی هم گرانتر است و هم شیر نارگیل با پودرهای حل شدنی ترکیب شده و به صورت کنسروی به فروش می‌رسد. این نوع کنسروی که از پودر و شیر غلیظ تهیه می‌شود نیز شیر غنی است. اما بهتر است از آن در تهیه سس و این قبیل کارها بهره برد. اگر مایل بودید تا شیر غلیظ‌تری به دست آورید باید از تعداد بیشتری نارگیل استفاده کنید.در این مطلب از سایت جسارت در مورد طرز تهیه و خواص شیر نارگیل برای مو و پوست در بارداری صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

شیر نارگیل چیست

شیر نارگیل در واقع یک مایع غلیظ سفید رنگ و مغذی است که از ترکیب آب نارگیل و گوشت سفید نارگیل که در مخلوط کن با هم مخلوط شده اند به دست می آید. شیر نارگیل به عنوان جایگزین لبنیات برای تهیه انواع نوشیدنی ها و اسموتی ها در افراد گیاهخوار و وگان و خام گیاهخوار و افراد حساس به شیر استفاده می شود. شیر نارگیل حاوی مقادیر بالایی چربی مفید به نام لوریک اسید است که به راحتی جذب شده و باعث افزایش انرژی بدن می شود.

شیر نارگیل و کاهش کلسترول خون

از خواص منحصر بفرد ان می توانیم به این اشاره کنیم که شیر نارگیل کلسترول خون را کاهش می دهد، فشار خون بالا را بهبود می بخشد و از بیماری های قلبی پیشگیری می کند، مصرف روزانه شیر نارگیل باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند. علاوه بر این شیر نارگیل نقش زیادی در کاهش وزن و لاغری افراد و پیشگیری و درمان دیابت دارد و به عنوان یک ماده ی مغذی برای زنان باردار و نوزادان و کودکان استفاده می شود.

طرز تهیه شیر نارگیل

نارگیل تازه 2 عدد آب یک لیتر و 250 میلی‌لیتر (5 پیمانه) که تازه از روی حرارت برداشته‌اید. برای شکستن نارگیل تنها لازم است با پشت تیغه ساطور ضربه‌ای آهسته به خط میانی آن بزنید. پس از اینکه چند ضربه آهسته بر روی نارگیل بزنید سطح آن ترک می‌خورد در همین وضعیت نارگیل را روی ظرفی نگه دارید و آب داخل آنرا بگیرید. این عمل بر روی تمامی نارگیل‌ها انجام دهید، در آخر هر نارگیل به دو قسمت تقسیم می‌شود. برای جدا کردن مغز سفید رنگ میوه از پوست و فضای خارجی آن می‌توانید از یک کارد استفاده کنید. روش دیگر این است که به کمک یک چکش چند ضربه آهسته به پوست نارگیل بزنید تا مغز به سادگی از پوست خارجی آن جدا شود. پس از اینکه پوست سخت و خارجی نارگیل جدا شد با یک پوست‌کن سبزیجات لایه یا پوست قهوه‌ای چسبیده به مغز سفید رنگ نارگیل را جدا کنید بعد از اینکه لایه قهوه‌ای را جدا کردید مغز سفید رنگ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و در مخلوط کن قرار دهید و با سرعت بالا شروع به آسیاب کردن آنها کنید. سپس آب داغ را به آن اضافه کنید و مجددا موارد را مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط در ظرفی دیگر برای 30 دقیقه استراحت کند. در آخر به کمک یک صافی دانه ریز با تنظیف کاملا ریز شروع به جدا کردن شیر از خمیر نارگیل کنید. می‌توانید این عمل را دوبار انجام دهید ولی شیر نارگیل اول غلیظ و شیرنارگیل دوم رقیق می‌باشد که معمولا شیر نارگیل دوم فقط برای مزه‌دار کردن مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای اینکه از خمیر با تفاله باقیمانده نیز نهایت استفاده را ببرید آنرا روی سینی فر پخش کنید و در فر با 115 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خشک شود. پس از اینکه به اندازه کافی خشک شد پودر را در مخلوط کن بگذارید و اندکی مخلوط کنیدتا در نهایت پودر نارگیل تازه و معطری به دست بیاید.

  • سعیده منتظری

نظرات (۱)

چه تاثیر دلنشینی دارد
” غصه نخور ، درست میشود ” گفتن های مادر ،
اثرش را هزار قرص آرامبخش قوی ندارد
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی